top of page

HÁZIREND

1. A játékidő 55 perc. A hátralévő 5 perc a pálya karbantartására-lehúzására, vonalazásra szolgál, melyről a teniszpályát igénybe vevő bérlőnek kell gondoskodnia.

      2. A teniszpályát mindenki saját felelősségére használhatja.

      3. A pálya foglalása illetve lemondása személyesen, vagy telefonon keresztül történik.

      4. Az alkalmankénti bérlő a pályára menetel előtt fizesse ki a lefoglalt időt a recepción.

      5. Játékra várva, a lefoglalt időpont előtt a pályákon tartózkodni nem lehet. Bemenni oda, legkorábban 5 perccel az óra megkezdése előtt lehet.

      6. A bérelt idő lejárta után, minden megkezdett újabb óra teljes óraként kerül felszámolásra.

      7. A szezonbérletek, előre meghatározott napra és időpontra, adott pályára szólnak. Ezen játékidő átruházható, lemondása esetén azonban jóváírásra nincs lehetőség!

      8. Az előre kifizetett bérletek csak az adott szezonban vehetők igénybe.

      9. A fixen lekötött pályákat 48 órával előtte lehet módosítani. A 48 órán belül lemondott pályákat csak abban az esetben lehet pótolni, ha azt ki tudtuk adni más vendégnek. Ha a lemondás időben megtörtént, és más vendég tudja használni a lemondott idősávot, akkor a szerződés szerint azonos vagy kisebb értékű idősávban aktuális szabad kapacitás mellett pótolható. Ellenkező esetekben pályát biztosítani nem áll módunkban!

      10. Az eső miatt elmaradt játékok a szabad pályák függvényében lejátszhatók.

      11. Az üzemeltető a rendezvények-versenyek alatt, illetve világítással bérelt időpont esetén, fenntartja a jogot arra, hogy a lekötött időpontot megtartva a játékot másik pályára tegye át.

      12. Alkalmi jelleggel lefoglalt pálya lemondását legkésőbb 24 órával az időpont előtt fogadunk el. Késői lemondás vagy lemondás nélkül az óra felszámolásra kerül, és azt a legközelebbi alkalommal ki kell egyenlíteni.

      13. A teniszpályát kizárólag az arra alkalmas sportfelszerelésben szabad használni, tilos futó vagy stoplis jellegű cipővel a salakra lépni. Kemény pálya használata kizárólag tiszta cipőben engedélyezett. Ez ellen vétkezőnek 3.000,-Ft takarítási díjat számolunk fel.

      14. A sporttelepen, a teniszpályán és a recepción fedetlen felsőtesttel sportolni és tartózkodni nem lehet!

      15. Dohányozni a teniszpályán, recepción és az öltözőkben szigorúan tilos!

      16. Az öltözőben, az öltözőszekrényekben illetve az egyesület és a sporttelep területén hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

      17. A sporttelepen tartózkodni, illetve a Klub szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe.

      18. A parkoló nem őrzött parkoló! A parkoló gépjárművekben hagyott értékekért és azokban okozott károkért vagy autófeltörés rongálásából eredő károkért az üzemeltető semmilyen módon nem vonható felelősségre.

      19. A sporttelep szolgáltatásait igénybe vevő bérlő a Házirend betartására figyelmeztethető.

      20. A Házirend súlyos vagy ismételt megszegése esetén az egyesület a bérlőt a Klub látogatásától meghatározott időre, súlyos esetben véglegesen eltilthatja. A házirend be nem tartása esetén a szerződés egy oldalúan felbontható.

      21. A HÁZIREND el nem olvasása nem mentesít a felelősség alól.

Megértésüket köszönjük! Kellemes időtöltést és jó játékot kívánunk minden sportolónknak!

Metro RSC és RSC Tenisz Eszenda Kft.

2020.08.16.

-

bottom of page