-
 
 Home: Hírek, események :
 Metro R.S.C. Rólunk Hírek, események Iskolatenisz (P+S) Versenytenisz Edzőink Kapcsolat Galéria Nyári tenisz tábor
 
KÖZGYŰLÉS 2019
A Metro R.S.C. 2019. 05.07.-én 18 órakor tartotta alapszabály szerinti közgyűlését,
amelyen az alábbi határozatokat hozta a tagság, egyhangú szavazással:
       
 • 1/2019. (V.7.) számú határozat : Az elnökség 2018 . évről szóló beszámolóját a közgyűlés elfogadja.
 •      
 • 2/2019. ( . V.7.) számú határozat : A sportegyesület 2018. évi egyszerűsített mérlegbeszámolóját a közgyűlés elfogadja.
 •      
 • 3/2019. (.V.7.) számú határozat: A sportegyesület 2019. évi költségvetését a közgyűlés elfogadja.
 •      
 • 4/2019. (V.7.) számú határozat: A Számvizsgáló Bizottság 2018. évi gazdálkodásról szóló beszámolóját a közgyűlés elfogadja.

Gratulálunk !
Sok sikert kívánunk a az eljövendő feladatokhoz.


M E G H Í V Ó
A Metro R.S.C. elnöksége szeretettel meghívja a klub minden tagját a
2019 május 7.-én ( kedden ) 18:00 órakor tartandó közgyűlésre
A közgyűlés helye: 1162.Budapest, Csömöri utca 158, (Metro R.S.C. klubháza ).
Napirend :
 • 1. Az elnökség beszámolója a 2018 évi munkánkról, gazdálkodásról. A 2019. évi terv, költségvetés.
 • 2. A Számvizsgáló Bizottság beszámolója a 2018. évről.
 • 3. A sportegyesület egyszerűsített mérlegbeszámolójának és a 2019. évi költségvetésének az elfogadása
 • Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen lenne, akkor a megismételt közgyűlést, fél órával később, 2019 május 7.-én ( kedden ) 18:30 órakor tartjuk meg , ugyanezen a helyszínen.
  Ekkor a közgyűlés már a jelenlévők számától függetlenül is határozatképes, a meghirdetett napirendi pontokban.
  Budapest, 2019. április 17.

  Kétyi Zsolt
  elnök

  RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉS 2018.11.29.
  A Metro R.S.C. 2018. november 29.-én tartott rendkívüli közgyűlésén, a tagság az alábbi határozatokat hozta,
  egyhangú szavazással , miután meghallgatta és egyetértőleg elfogadta az Elnökség beszámolóját
       
 • 10/2018 (XI.29) számú határozat :
 • A közgyűlés felhatalmazza a Metro RSC Elnökét ill. Elnökségét hogy fel bontsa a Zöld kéz Consulting Kft.-vel, 2018 július 26.-án kötött bérleti szerződést.
  Egyidejűleg a közgyűlés felhatalmazza a Metro RSC Elnökét illetve Elnökségét hogy ezen bérleti szerződés helyett egy hasonló tartalmú üzemeltetési szerződést kössenek egymással a sportlétesítményre vonatkozóan, amely az új szerződés azonos pályahasználati és pénzügyi feltételeket biztosít a METRO RSC számára.
  Így biztosítja a klub hosszú távú, zavartalan, magas színvonalú működésének mind tárgyi, mind anyagi feltételeit.
  A Szerződés bontás és az új szerződés megkötése egy időben történjen.
  Az új szerződés nem igényli a XVI. kerület önkormányzat hozzájárulását mivel az kizárólag az egyesület 1/1 tulajdonában álló al- és felépítményekre vonatkozik.

   


   

  M E G H Í V Ó
  A Metro R.S.C. elnöksége szeretettel meghívja a klub minden tagját
  a 2018 november 29.-én ( csütörtökön ) 18:30 órakor tartandó rendkívüli közgyűlésére.
  A közgyűlés helye:
  1162. Budapest, Csömöri utca 158 (Metro R.S.C. klubháza ).

  Napirend :

  1. 1. A sporttelep üzemeltetésének kérdésköre

  Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen lenne, akkor a megismételt közgyűlést, fél órával később, 2018 november 29.-én (csütörtökön) 19:00 órakor tartjuk meg, ugyanezen a helyszínen.
  Ekkor a közgyűlés már a jelenlévők számától függetlenül is határozatképes, a meghirdetett napirendi pontokban.

   Budapest, 2018. november 13.

   Kétyi Zsolt
  Elnök

    METRO R.S.C. rendkívüli közgyűlés
  / letölthető .doc formátumban /

   


  Tisztelt Sporttársak, Sportbarátok, Pályabérlők!
  A Metro R.S.C. (mint a Sporttelep tulajdonosa, miután jogszerűen felmondta 2018.július 31.-i határidővel a Metrosport Kft-vel az üzemeltetési szerződést,) 2018. július 20.-án megkötötte az új üzemeltetővel a Sporttelep működtetésére vonatkozó szerződést, mely 2018. augusztus 1.-én lép hatályba. Ez a szerződéskötés hosszú hónapok megfeszített munkájának eredménye, s ennek nyomán lehetőség nyílik a sportpályán kialakult tarthatatlan műszaki, higiéniai, működésképtelen állapotok felszámolására.
        Az új üzemeltető Zöld Kéz Consulting Kft. augusztus 1.-én azonnal neki lát a faházban lévő öltözők teljes körű felújításának, átépítésének, amely előre láthatóan szeptember végére fejeződik be. Ezzel párhuzamosan a sportegyesülettel közösen megkezdi a Metrosport Kft/ Főnix MSE által fölhalmozott több mint húsz millió forintot meghaladó közüzemi tartozások/kötbérek rendezését, a gáz szolgáltatás helyreállítását. Ezzel lehetőséget teremtve arra, hogy október elején a sátrak felállításával, elkezdődhessen a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a téli fedett pályás szezon. A következő évben ezt követi a parkolók felújítása, burkolása, a parkolási rendszer átalakítása, majd a melegkonyha felújítása és újra indítása. Mindezek több tíz millió forintos invesztíciót igényelnek az új üzemeltető részéről.
  A pályabérlés, a recepció illetve információ augusztus 1.-től átköltözik a klubház kőépületébe, a korábbi éttermi részbe (a faház teljesen bezár a felújítás idejére), s az új üzemeltető alkalmazottai fogják az ezzel járó feladatokat ellátni. Munkájukat biztonsági szolgálat fogja segíteni. Az augusztus 1-i zavartalan, zökkenő mentes átállás érdekében kérem minden kedves vendégünket, sporttársunkat, állandó bérlőnket, hogy segítsék az új üzemeltető munkáját, vegyék fel mielőbb a kapcsolatot munkatársaikkal (06 30 492 0232, e-mail: zoldkezconsultingkft@gmail.com).
  Az üzemeltető képviselője 2018. július 30.-án (hétfőn) 16 órától vár mindenkit a klubház éttermi részében, ahol személyesen is meg lehet beszélni a felmerülő kérdéseket, s már lehet jelezni a téli fedett pályás szezonra az előzetes igényeket (Kérjük az állandó bérlők a korábban a Metrosport Kft/Főnix MSE-vel kötött, az ez év szeptember végéig szóló szabadtéri szerződéseiket hozzák magukkal).
  Tisztelt Sporttársak! Kérem konstruktív segítőkészségükkel, támogassák az átállás folyamatát. Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, reméljük mielőbb sikerül az áldatlan állapotokat felszámolunk, s egy nyugodtabb, az elmúlt éveknél nagyságrendekkel színvonalasabb időszak veszi kezdetét sporttelepünk életében.
  Mindenkinek eredményes, kellemes sportolást kíván a
  Metro R.S.C . elnöksége
  Budapest, 2018. július 23.
    METRO R.S.C. körlevél_v3
  / letölthető .pdf formátumban /

   


  RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉS 2018
  A Metro R.S.C. 2018. 07.05.-én tartotta rendkívüli közgyűlését,
  amelyen az alábbi határozatokat hozta a tagság, egyhangú szavazással:
       
 • 6 / 2018. (VII.5.) számú határozat: a közgyűlés elfogadja a sportegyesület elnökének, a sporttelep üzemeltetésére vonatkozó tájékoztatását.
 •      
 • 7 / 2018. (VII.5.) számú határozat: a Metro R.S.C. és a Metrosport kft között a sporttelep működtetésére vonatkozó 2006.március 26.-án köttetett szerződést ,a Metro R.S.C. elnökségének 2018.06.05.-én meghozott döntése alapján , 2018. július 30.-i hatállyal a sport klub jogszerűen fölmondta, 2018.06.26.-án kelt levelében. A közgyűlés ezen fölmondást megerősíti, illetve jóváhagyja.
 •      
 • 8 / 2018. ( VII.5.) számú határozat: A közgyűlés fölhatalmazza a Metro R.S.C. Elnökét illetve Elnökségét, hogy szerződést kössön egy új üzemeltetővel, a sporttelep működtetésre vonatkozóan, a sporttelep működőképességének mielőbbi helyre állítását szorgalmazva, olyan feltételekkel, hogy a klub hosszú távú, zavartalan maga színvonalú működésének mind a tárgyi, mind az anyagi feltételei a szerződésben foglaltak alapján megnyugtatóan biztosítottak legyenek.
 •      
 • 9 / 2018. ( VII.5.) számú határozat: a közgyűlés jóváhagyja, illetve megerősíti a Metro R.S.C. elnökségének 2018.06.05.-én hozott határozatát, miszerint: Kétyi András (korábban teniszszakosztály vezető ) ügyvezető elnöki munkakörben és beosztásban, az Elnök irányítása mellett a teljes egyesület operatív irányításában dolgozzon, Ügyvezető Elnökként.
 •  

  A sportegyesület közgyűlése meghallgatta a leendő üzemeltető cégcsoport tulajdonosának, Becski Istvánnak a tájékoztatását, az elképzeléseiről, a szükséges feladatok elvégzéséről, fejlesztési koncepciójáról, illetve a tervezett 2018. augusztus 1.-ei üzemeltetés átvételig megoldandó ( Metrosport kft./Főnix SE-vel kapcsolatos) problémák nehézségeiről.
  Gratulálunk! Sok sikert kívánunk a feladatok megoldásához!

   


   

  M E G H Í V Ó
  A Metro R.S.C. elnöksége szeretettel meghívja a klub minden tagját
  a 2018 július 5.-én ( csütörtökön ) 18:00 órakor tartandó rendkívüli közgyűlésére.
  A közgyűlés helye:
  1162.Budapest, Csömöri utca 158, (Metro R.S.C. klubháza ).

  Napirend :

  1. A sporttelep üzemeltetésének kérdésköre.
  2. Operatív irányítás szervezeti módosítása.

  Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen lenne, akkor a megismételt közgyűlést, fél órával később, 2018 július 5.-én (csütörtökön) 18:30 órakor tartjuk meg, ugyanezen a helyszínen. Ekkor a közgyűlés már a jelenlévők számától függetlenül is határozatképes, a meghirdetett napirendi pontokban.

   Budapest, 2018. június 15.

   Kétyi Zsolt
  Elnök

    METRO R.S.C. rendkívüli közgyűlés
  / letölthető .doc formátumban /


  KÖZGYŰLÉS 2018
  A Metro R.S.C. 2018. 03.27.-én 18 órakor tartotta alapszabály szerinti közgyűlését,
  amelyen az alábbi határozatokat hozta a tagság, egyhangú szavazással:
        
  • 1/2018. (III.27.) számú határozat : Az elnökség 2017 . évről szóló beszámolóját a közgyűlés elfogadja.
  •      
  • 2/2018. ( III.27.) számú határozat : A sportegyesület 2017. évi egyszerűsített mérlegbeszámolóját a közgyűlés elfogadja.
  •      
  • 3/2018. (III.27.) számú határozat: A sportegyesület 2018. évi költségvetését a közgyűlés elfogadja.
  •      
  • 4/2018. (III.27.) számú határozat: A Számvizsgáló Bizottság 2017. évi gazdálkodásról szóló beszámolóját a közgyűlés elfogadja.
  •      
  • 5/2018. (III.27.) számú határozat: A hozzászólásokra adott válaszokat a közgyűlés elfogadja.
  A sportegyesület közgyűlése tájékoztatást kért a sporttelep üzemeltetését végző Metrosport kft-től a kialakult műszaki problémákról,
  azok hatásáról, s a problémák megoldási tervezetéről.
  Ezek után a sportegyesület tagsága megválasztotta vezetőségét a következő négy éves ciklusra egyhangú szavazással.
  Elnök:
  Kétyi Zsolt
  Elnökség tagjai:
  Fehér László, Gáti Tamás, Kétyi András, Lázár István, Szénási Kálmán.
  Számvizsgáló Bizottság:
  Kovács Gergely elnök , Pintér Gyula, Tóth András.
  Gratulálunk !
  Sok sikert kívánunk a az eljövendő feladatokhoz.

  M E G H Í V Ó
  A Metro R.S.C. elnöksége szeretettel meghívja a klub minden tagját
  a 2018 március 27.-én ( kedden ) 18:00 órakor tartandó közgyűlésre.
  A közgyűlés helye:
  1162.Budapest, Csömöri utca 158, (Metro R.S.C. klubháza ).

  Napirend :

  1. Az elnökség beszámolója a 2017 évi munkánkról, gazdálkodásról. A 2018. évi terv, költségvetés.
  2. A Számvizsgáló Bizottság beszámolója a 2017. évről.
  3. A sportegyesület egyszerűsített mérlegbeszámolójának és a 2018. évi költségvetésének az elfogadása.
  4. A sportegyesület Elnökségének és Számvizsgáló Bizottságának megválasztása

  Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen lenne, akkor a megismételt közgyűlést, fél órával később, 2018 március 27.-én ( kedden ) 18:30 órakor tartjuk meg , ugyanezen a helyszínen. Ekkor a közgyűlés már a jelenlévők számától függetlenül is határozatképes, a meghirdetett napirendi pontokban.

    METRO R.S.C. közgyűlés
  / letölthető .doc formátumban /


  Molnár Kitti Római sikere
  2017.08.24-30.Master Del Circuito Trofeo Tennis Fit Kinder+Sport
  U11 Femminile (2006)
  Winner: Kitti Molnár
  Molnár Kitti nyerte a Rómába zajló 128 induló között az U11-es versenyt magabiztos játékkal!
  Gratulálunk az egész csapatnak!
  Molnár Edina (Kitti édesanyjának) szavaival élve:
  Köszönjük : a MTSZ-nek,hogy lehetőséget teremtett a versenyen való részvételhez. A legnagyobb köszönet és tisztelet Dr. Biró Sándornak ,hogy Kittit ellátta, meggyógyitotta a visszatérő betegségéből és ezzel hozzá segitette a versenyen való részvételhez.
  Köszönet a Metro RSC-nek Kétyi Andris-nak a felkészülésben való segitséget.
  Forza Yonex!!!!Grazie Yonex Team


  Magyar Bajnok a Metro L12-es csapata
  Kétyi András (Metro RSC szakosztályvezető, L12 csapatkapitánya, edzője) szavaival élve:
  Magabiztos játékkal Magyar Bajnok lett a Metro L12es csapat.
  Gratulálok a lányoknak a fantasztikus játékukhoz, kitartásukhoz és az erős csapat összetartáshoz, öröm volt veletek együtt küzdeni.
  Hajrá Metro!
  A bajnokcsapat tagjai: Dankó Vanessa, Varga Viktória, Baron Lara, Patyi Dorka és Kétyi András (csapatkapitány)


  Bajnok a Metro RSC Férfi csapata, jövőre újra Szuperligában folytathatja a küzdelmeket!
  Kétyi András (Metro RSC szakosztályvezető, férfi csapatkapitánya) szavaival élve:
  Gratulálok mindenkinek, aki részt vett, drukkolt vagy előre segítette a csapatot a 3 hétvégés csapatbajnokságon. Nagyon jók voltatok srácok, öröm volt veletek harcolni, "hörögni"! Remélem, tudunk még együtt játszani a jövőben is a csapatbajnokságokban. Mindenkinek gratulálok, csak így tovább a versenyeken!!
  Jövőre újra Szuperliga!!! Hajrá Metro, hajrá Fagyas Team! Csak a frittman!!
  A férfi bajnokcsapat tagjai:
  Kétyi András (csapatkapitány), Böröczky Zoltán, Kovács Milán, Tóth Csongor, Sipos András, Krafcsik Tamás, Balogh Attila, Városi Ferenc és Lakatos Győző


  Molnár Kitti első nemzetkőzi sikere, gratulálunk!
  Molnár Edina (Kitti édesanyjának) szavaival élve:
  2017.06.19-23.Strabag Open GS 12
  III.hely: Molnár Kitti
  Metro RSC-nek (Kétyi Andrisnak) és a Yonex Teamnek a támogatását!
  Az első nemzetközi főtáblás kupa!!!!


  Budapest Bajnok a Metro L12-es csapata!
  Magabiztos, kiegyensúlyozott játékkal Budapest bajnok lett a Metro RSC L12-es csapata!
  Gratulálunk a csapatnak!
  Molnár Kitti, Varga Viktória, Baron Lara, Patyi Dorka és Kétyi András (csapatkapitány)


  Molnár Kitti tripla az L12 Budapest bajnokságon!
  Molnár Kitti elsöprő győzelmet aratott a L12 Budapest Bajnokságon egyéni, páros és csapat győzelmével.
  Gratulálunk!
  Molnár Edina (Kitti édesanyjának) szavaival élve:
  SIKERÜLT A TRIPLA!!!!
  2017.Korosztályos Budapest Bajnokság
  L12 Bajnok : Molnár Kitti
  Köszönjük a Metro RSC (Kétyi Andrisnak)


  KÖZGYŰLÉS 2017
  A Metro R.S.C. sportegyesület 2017. 03.29.-én 18 órakor tartott alapszabály szerinti közgyűlésén
  az alábbi határozatokat hozta a tagság, egyhangú szavazással:
        
  • 1/2017. (III.29.) számú határozat: Az elnökség 2016 . évről szóló beszámolóját a közgyűlés elfogadta.
  •      
  • 2/2017. ( III.29.) számú határozat: A sportegyesület 2016. évi egyszerűsített mérlegbeszámolóját a közgyűlés elfogadta.
  •      
  • 3/2017. (III.29.) számú határozat: A sportegyesület 2017. évi költségvetését a közgyűlés elfogadta.
  •      
  • 4/2017. (III.29.) számú határozat: A Számvizsgáló Bizottság 2016. évi gazdálkodásról szóló beszámolóját a közgyűlés elfogadta.  M E G H Í V Ó
  A Metro R.S.C. elnöksége szeretettel meghívja a klub minden tagját a
  2017 március 29.-én ( szerdán ) 18:00 órakor tartandó közgyűlésre.
  A közgyűlés helye:
  1162. Budapest, Csömöri utca 158, (Metro R.S.C. klubháza ).

    METRO R.S.C. közgyűlés
  / letölthető .doc formátumban /


  Metrós sikerek a 12-es fedett pályás O.B.-n
  A Metro R.S.C . versenyzőit a 12 évesek fedett pályás Országos Bajnokságán a lányoknál Molnár Kitti, Dankó Vanessa és Varga Viktória (edző: Kétyi András ) míg a fiuknál Kőszegi Dominik ( edző: Polyák Ferenc ) képviselte.
  Lányoknál kiemelkedő siker született, mivel az egyes döntőt a várakozásoknak megfelelően az első és második kiemelt Metrós kislány Molnár Kitti és Dankó Vanessa játszották, úgy hogy mindketten, meggyőző fölénnyel, szett veszteség nélkül jutottak a döntőig.
  A döntőben Vanessának jött ki jobban a lépés, ahol is óriási küzdelemben, fordulatokban bővelkedő meccsen sikerült Kitti előtt megszerezni a Magyar Bajnoki címet.
  (Döntő : Dankó Vanessa - Molnár Kitti 7/5, 3/6, 6/1).
  Párosban együtt indultak, s szett veszteség nélkül szerezték meg a bajnoki címet !
  Így szakosztályunk versenyzői két arany és egy ezüst érmet hoztak el a legrangosabb magyar korosztályos versenyről.
  Varga Viktória és Kőszegi Dominik a negyeddöntőig meneteltek a versenyen.
  Mindnyájuknak GRATULÁLUNK a FANTASZTIKUS SIKEREKHEZ !


    METRO R.S.C. közgyűlés
  / letölthető .pdf formátumban /
  Adobe Acrobat Reader letöltése

  “ A Metro R.S.C. elnöksége a 2016.november 29.-i elnökségi ülésén, egyhangúlag elfogadta a tenisz szakosztályról és a szabadidősportról szóló beszámolót és megbízta Kétyi Andrást a tenisz szakosztály vezetői feladatok ellátásával, azonnali hatállyal.”
   
   
    
   Metro R.S.C. Rólunk Hírek, események Iskolatenisz (P+S) Versenytenisz Edzőink Kapcsolat Galéria Nyári tenisz tábor

  © Copyright 2016. All rights reserved.
  Contact: Metrotenisz
  Powered by SiMoNTeC